Podijelite

Nakon današnje prosvjedne šetnje nekoliko stotina Splićana na Marjanu stranica organizatora “Naš Marjan” objavili su mail koji su poslali na adresu gradonačelnika Grada Splita Andre Krstulovića Opare. Njihovu poruku prenosimo u cijelosti i autentično:

Poštovani g. Krstulović Opara,

pozivamo vas ovim putem još jednom da nakon drugog iskaza nezadovoljstva građana načinom sanacije potkornjaka, te objava u medijima koje pokazuju da Javna ustanova želi dovesti pikamere na Marjan unatoč protivljenju i upozorenjima institucija (današnja Slobodna Dalmacija) pristanete na širi sastanak na kojem bi se dogovorio daljnji način djelovanja na Marjanu.

Građani ovaj način sanacije potkornjaka ne prihvaćaju, a ponudili su i alternativne metode sažete u našim zahtjevima. Molimo vas da sazovete sastanak i pozovete aktivne udruge i društva koja se bave ovom problematikom kao i stručnjake koji nam mogu pomoći u alternativnom načinu sanacije, a prije svega dr. Perneka koji ionako radi za Javnu ustanovu.

Molimo da se na tom sastanku izanaliziraju i naši zahtjevi i da se temeljem njih odmah krene u sanaciju prema našem prijedlogu. Bez odgađanja i bez bagera.
Daljnje ignoriranje javnosti, građana i medija neće pomoći ni vama ni Marjanu da se pronađe rješenje.

Ako volite Marjan kao što tvrdite prihvatite naš poziv za sastanak i dođimo zajedno do zaključka kako naprijed.

Molimo da termin za sastanak bude što skorije jer šuma više nema vremena.

Srdačno
Naš MarjanPodijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime