Naš Hajduk reagirao na intervju Joška Jelićića: 40 tisuća članova HNK Hajduk Split nazvao je “ovcama koje plaćaju članarinu”

"Od tvrtke u kojoj je angažiran službeno ćemo zatražiti objašnjenje stoji li iza ovakvih tvrdnji svog suradnika, kao i iza javnog vrijeđanja velikog broja građana Republike Hrvatske"

Naš Hajduk je na svojim službenim Facebook stranicama danas reagirao na izrečene tvrdnje Joška Jeličića.


Reakciju prenosimo u cijelosti:

Joško Jeličić, dosadašnji ‘stručni komentator’ HTV-a koji je odnedavno angažiran na PlanetSportu, u danas objavljenom intervjuu uvrijedio je 40 tisuća članova HNK Hajduk Split nazvavši ih ‘ovcama koje plaćaju članarinu’, a pored toga je izrekao i neistinitu tvrdnju kako se tim novcem ‘otkupljuju dionice kluba’.

Naš Hajduk nema namjeru polemizirati s njim niti se spuštati na njegov nivo. No, od tvrtke u kojoj je angažiran službeno ćemo zatražiti objašnjenje stoji li iza ovakvih tvrdnji svog suradnika, kao i iza javnog vrijeđanja velikog broja građana Republike Hrvatske, između ostalog i onih koji su se odlučili za plaćanje i njihovih usluga.

Također, upoznat ćemo ih s činjenicom da njihov ‘stručni komentator’, barem ako je suditi po navedenom intervjuu, o projektu demokratskog Hajduka, mehanizmima upravljanja i svim drugim procesima očigledno ima manje znanja u odnosu na bilo koju od spomenutih 40 tisuća ‘ovaca’.

Samom Jošku Jeličiću poželjet ćemo znatno bolje obrazovanje kao preduvjet bavljenja javnim poslom i u tom smislu, javno mu nudimo edukaciju, dobrodošao je na bilo koju od naših javnih tribina gdje može uživo i vidjeti one koje naziva ovcama i pitati sve što ga o modelu zanima. Sasvim sigurno bi mu bilo korisno informirati se iz legitimnih izvora, osim iz usta svog vjenčanog kuma Igora Štimca.[fb_pe url=”https://www.facebook.com/164096463938166/posts/744435395904267/” bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime