Naš Hajduk projektom „Za sva vrimena!“ nastavlja s otkupom dionica

Uz prezentaciju novosti i svega što nova etapa donosi, pripremljen je i prigodni program kojeg će dio biti i glazbeni brojevi iz dugo očekivane operete "Kraljice lopte" kao i posebni gosti

Zahvaljujući uspješnoj akciji „Ili jesmo ili nismo“ kojom je treći dres upisan u povijest te tako izrazio nedvojebno „jesmo“, sada je pred udrugom Naš Hajduk ono najvažnije – nastavak projekta otkupa dionica.


Svi detalji i buduće aktivnosti uskoro će ugledati svijetlo dana i biti predstavljeni široj javnosti, a iz udruge Naš Hajduk pozivaju vas da se pridružite na premijernom predstavljanju „Za sva vrimena!“ 13.06.2017. u utorak u velikoj dvorani Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB), Ruđera Boškovića 32 u 19:11 sati.

Uz prezentaciju novosti i svega što nova etapa donosi, pripremljen je i prigodni program kojeg će dio biti i glazbeni brojevi iz dugo očekivane operete “Kraljice lopte” kao i posebni gosti.

– Ovaj događaj ujedno će biti i prva prilika da zajedno nastavimo uspješno prema zajedničkom cilju zbog kojeg je ovaj projekt od ključne važnosti i pri tom preuzmete ekskluzivne zahvale za sudionike te uživate u druženju nakon programa – poručili su iz udruge Naš Hajduk.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail zasvavrimena@nashajduk.hr najkasnije do 12.06.2017. u 23:59.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0