Naš Hajduk predstavio smjer unaprjeđenja izbornog procesa

Cilj predstavljenih izmjena je formiranje zajednice koja će okupljati stručne i kvalitetne kadrove, a koji će u budućnosti Hajduku donijeti korist, i to na više načina


Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu održana je tematska skupština Našeg Hajduka.


Kao što je ranije i najavljeno Skupština je prvi korak prema unaprjeđenju i izmjenama izbornog procesa.

Članovima je predstavljena analiza dosadašnjih aktivnosti, uočene manjkavosti te opširna analiza izbornih procesa i ustroja brojnih sportskih klubova diljem svijeta koji djeluju po članskom principu.

– Iza nas je višemjesečni rad tijekom kojeg smo istražili prakse upravljanja nogometnih i ostalih sportskih klubova, od Benfice, Barcelone te brojnih njemačkih klubova, pa sve do američkih Green Bay Packersa. Analizom smo dobili bolji uvid u funkcioniranje takvih praksi u okvirima u kojima Hajduk djeluje, a rezultate danas ovdje predstavljamo, kazao je Ante Krnić, član Upravnog odbora Našeg Hajduka.

Cilj predstavljenih izmjena je formiranje zajednice koja će okupljati stručne i kvalitetne kadrove, a koji će u budućnosti Hajduku donijeti korist, i to na više načina.

Najvažniji zadatak te zajednice je pronalaženje i predlaganje kvalitetnih kandidata za članske izbore za Nadzorni odbor.Također, izmjene su usmjerene prema uključivosti većeg broja članova, poslovne zajednice, ali i veterana Hajduka te Grada Splita, kao bitnih dionika.

– Ovo je prvi korak, a sada je pred nama nastavak rada na izmjenama sve do finalnog prijedloga rješenja, o kojem će članovi odlučivati na sljedećoj Skupštini. Već idući tjedan javno ćemo predstaviti prijedloge, a uskoro će se održati i okrugli stol na ovu temu, istaknuo je Krnić.Iz Našeg Hajduka pozivaju sve zainteresirane da prate aktivnosti i da se uključe sa svojim sugestijama i pitanjima.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
2
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime