Naš Hajduk pozvao nadležne da reagiraju na prijetnje Zdravka Mamića

Udruga Naš Hajduk odgovorila je na današnje optužbe Zdravka Mamića, koji ih je nazvao mafijom

Iz udruge Naš Hajduk stiglo je priopćenje, odgovor na izjave Zdravka Mamića na jutrošnjoj konferenciji za medije. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Pozivamo pravnu državu i represivni aparat da na prijetnje upućene od strane optuženika za teški gospodarski kriminal i osobe sklone nasilju reagiraju jednako revno i na jednak način kao u nedavnim situacijama.

Naš Hajduk predstavlja vrijednosti koje su dijametralno suprotne svemu onome što simbolizira navedena osoba i njegova klika i potpuno je jasno zašto se osjeća ugrožen idejama poput demokracije, transparentnosti, zakonitosti i časti. Zaštitu od izrečenih prijetnji, kleveta, uvreda, objeda i najnižih prozivki potražit ćemo na sudu.

Pozivamo naše članove da na ove prijetnje odgovore na najbolji način – pojačanim oprezom te još jačom aktivnosti na planu demokratizacije i vraćanja hrvatskog nogometa onima kojima i pripada – hrvatskom narodu. Učlanjujte se više nego ikada, kupujte pretplate više nego ikada i sudjelujte u projektu pod sloganom “ZA SVA VRIMENA” više nego ikada!
Ovaj napad samo je još jedan dokaz da smo na pravom putu. Zaustavljanja nema.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0