“NAŠ HAJDUK” NASTAVLJA S PROJEKTOM OTKUPA Na premijeru “Za sva vrimena!” dolaze Tudor i Pletikosa

"Dođi na FESB, uključi se u projekt "Za sva vrimena!“ i odmah preuzmi knjigu "Bili dres u boji"!"

Udruga Naš Hajduk u utorak, 13.lipnja u 19:11 organizira premijerno predstavljanje nastavka projekta otkupa, pod nazivom – “Za sva vrimena!” kojeg će premijerno predstaviti na FESB-u vjernim članovima i donatorima u prošloj akciji.


– Želja nam je prezentirati nastavak projekta upravo onima zahvaljujući kojima je naša prva akcija “Ili jesmo ili nismo” bila uspješna i onima zbog kojih sigurno možemo reći da jesmo – objasnio je projekt menadžer Tomislav Mikulić, naglašavajući kako ovaj događaj neće biti samo prezentacije detalja projekta, nego i prva prilika za preuzimanje vrijednih zahvala donatorima koji se uključe u projekt na licu mjesta.

Ekskluzivna zahvala je i monografija dresova “Bili dres u boji” koja je u četvrtak predstavljena na Poljudu, a koju će na FESB-u potpisivati bivši hajdukovci Igor Tudor i Stipe Pletikosa čiji se dresovi nalaze u monografiji.

– Prvi put imati ćemo priliku čuti i dijelove iz operete “Kraljica lopte” koja će biti izvedena na Poljudu 30. lipnja – najavio je Mikulić neka od iznenađenja koja očekuju sve koji dođu na FESB.

Dolazak možete prijaviti slanjem imena i prezimena na e-mail: zasvavrimena@nashajduk.hr, SMS-om na broj +385 98 123 0007 ili na Facebook stranici Udruge Naš Hajduk.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0