NARODNJAČKI KORONA PARTY Mladi Dalmatinci veselili se uz hit Vere Matović “Miki Milane”! Policija: Istražujemo!

Zabava se navodno održala u noći sa subote na nedjelju

Zadrom se preko vikenda brzinom munje počela širiti video snimka zabave koja je navodno bila organizirana u noći sa subote na nedjelju u nekom od zadarskih noćnih klubova.


Zabava je, prema prvim informacijama, bila organizirana u bivšem narodnjačkom klubu “Stres”, koji se danas zove “Amnezija”. Klub se nalazi na području Sinjoretova, uz državnu cestu prema Zemuniku, točnije u podrumu jedne kuće, piše Zadarski.hr.

Na snimci koju je dobio Zadarski.hr vidi da se u podrumu nalazi stotinjak ljudi, pretežito mladih koji pjevaju i plešu u ritmu “Miki Milane” Vere Matović.

Neslužbene informacije govore da su se ulaznice za ovaj tulum prodavale po cijeni od 40 kuna, ali i kako su organizatori na ulaznicama zaradili oko osam tisuća kuna, što znači da je ulaznice za tulum platilo najmanje 200 ljudi, a koliko ih je stvarno bilo, može se samo nagađati.

Prema informacijama Zadarskog.hr vlasnik ovog prostora nije i organizator tuluma, a nadležnim je institucijama to potkrijepio i dokazom, odnosno ugovorom o najmu. Po svemu sudeći ispada da je vlasnik objekta svoj prostor iznajmio nekome drugome, odnosno skupini mlađih ljudi.

U ponedjeljak ujutro ispred Amnezije vidjeli su se dokazi zabave, nekoliko velikih crnih vreća za smeće u kojima su se nalazile crvene plastične čaše i boce pića.


Iz zadarske policije su potvrdili kako trenutno poduzimaju sve radnje u cilju utvrđivanja okolnosti ovog događaja u suradnji s ostalim nadležnim institucijama.

Iz Stožera civilne zaštite Grada Zadra doznaje se kako je i na njihove adrese stigao video koji prikazuje veliku skupinu mladih ljudi kako se zabavljaju u sitnim noćnim satima, a sve su dokaze također proslijedili nadležnim institucijama.Zadarski.hr je telefonom pokušao dobiti vlasnika prostora, ali se na pozive nije javljao.

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
23
Hagić
2
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
10
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime