Donosimo oglase o dvama napuštenim mačića s Njuškala koji hitno traže dom, a koje su privremeno zbrinuli ljudi dobroga srca. U nastavku pročitajte oglase i pogledajte fotografije mališana:

Pozdrav svima, ja sam mala Srećica 🙂 odnosno mali Srećko oli ti ga po fureštin… Lucky 🙂
dolutao sam u dvor gdje dvije tete hraneju druge mase, a mozda me i netko donio… tete su joma rekle da sam ja poseban jer sam presladak njezan i da sam strasna maaaaza… ja ne znam po cemu sam poseban ali se mnogo mnogo volim mazit i to mi je strasna fooora. Razigran sam kao i svako maleno mace 🙂 Meni je bitno samo igrati se, maziti se, pajkiti, papati, naganjati loptisu… i da, trebam dom i svog covjeka ili vise njih, tako kažeju tete.

Tete će me uskoro odfesti kod barba veterinara, na kontrolu, papijo sam bletu za curviše u guzi i nemam više curviša. Kupajo sam se već dva puta 🙂 i nisam nešto lud za kupanjem ali se volim sušiti rušnikom 🙂 onda predem jer se mazim… hihihi…
Naušen sam na pijesak i trškaram za drugim masama, ali one su veike i nešeju da se druše sa mnom, ne nam zasto!?

Za više informacija zovnite tetu Damiru na 091 25 11 766

Oglas i ostatak fotografija možete vidjeti ovdje.Mali slatkiš je nađen sam i napušten u Lučici, radi se o maloj ženkici svega mjesec dana staroj.
Sutra ide kod veterinara, na prvi pregled. Jako je pametna i odmah je savladala nuždu u pijesak. 🙂
Vrlo je draga, mazna, blage naravi. Još je malena i osjetljiva, hitno traži dom. Trenutno je u skladištu brodske opreme, tamo je sama a u nježnoj je dobi kada treba i brigu i pažnju i maženje i brižne, blage ruke i oči da je čuvaju.

Oglas i ostatak fotografija možete vidjeti ovdje.