NAPOKON U ‘SIROMAŠNOJ’ Počelo ograđivanje košarkaškog igrališta OŠ Plokite

"Nadamo se i postavljanju podloge na nogometnom igralištu sljedeće godine", poručuju iz Građanske inicijative "Naprid Plokite, naprid Siromašna"


Foto: Dominik Tomašević

Nakon gotovo deset mjesecI i postavljanja podloge, prošli tjedan je započelo postavljanje ograda na školskom košarkaškom igralištu na Plokitama.


Radovi bi trebali završiti početkom ovoga tjedna, postavljanjem čelične mreže na zapadnoj ogradi.

“Nadamo se i postavljanju podloge na nogometnom igralištu sljedeće godine, naravno, ako bude uvršteno u gradski proračun. Djeca i mladež iz Plokita, to svakako zaslužuju.

Nadamo se i uređenju Sportsko rekreacijskog parka Prvi splitski odred u Vinkovačkoj ulici, koji je zapušten i neiskorišten” – poručuju iz Građanske inicijativeNaprid Plokite, naprid Siromašna“.

Čeka se Street workout park

“Pozivamo i Vijeće Gradskog kotara Plokite da poradi na realizaciji Street workout parka, kao što su to učinili i neki drugi kotari.

Usto, željeli bi da što prije krene realizacija rekonstrukcije dječjeg igrališta u Iločkoj, pokraj prostorija kotara, na radost najmlađih stanovnika Plokita i njihovih roditelja. Sredstva su osigurana u ovogodišnjem gradskom proračunu.Premda smo često kritizirali gradsku vlast zbog zanemarivanja Plokita, moramo priznati da se u ovoj zadnjoj godini mandata ipak, za razliku od prethodnih gradskih uprava nešto napravilo na Plokitama.

Šteta što nije bilo tako sve četiri godine, a moglo je biti – zaključuju u Građanskoj inicijativi “Naprid Plokite, naprid Siromašna”.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime