NAPAD NA TORCIDU U Kopenhagenu Danci napali navijače Bijelih

Do tučnjave je došlo nedaleko od stadiona u Kopenhagenu gdje je skupina domaćih huligana napala navijače splitskog kluba

Uoči utakmice Brondbyja i Hajduka (0:0) u trećem pretkolu Europske lige došlo je do sukoba navijača, piše Index.


Iz policije su izvijestili javnost da je došlo do tučnjave ispred stadiona, da ima nekoliko ozlijeđenih navijača, ali da nitko nije zadobio teže ozljede. Nakon što su saznali za tučnjavu navijači Hajduka koji su već bili na stadionu pokušali su izaći na ulicu i obračunati se s Dancima, piše Index.

Nitko nije uhićen, a prema informacijama iz navijačkih krugova napadnuti su pripadnici Torcide Gornik Zabrze, koji su u ovom sukobu bili u većini s Torcidine strane. Riječ je o navijačima poljskog kluba Gornik Zabrze koji su u bratskim odnosima sa splitskom Torcidom i česti su gosti na Hajdukovim utakmicama.

Od čitatelja Dalmacije Danas koji su bili prisutni na utakmici u Kopenhagenu doznajemo da je sukob počeo kad su danski navijači Brondbyja napali danske navijače Hajduka, na što su reagirali navijači Gornik Zabrze, a zatim i policija. Svi navijači Hajduka koji su doputovali iz Hrvatske, prema riječima prisutnih, su već bili na tribinama.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/balkanskinavijaci123/videos/1141497019283391/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0