U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je državljanin Republike Hrvatske (1993.) zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Osnovano se sumnja da je 27-godišnji osumnjičenik 24. kolovoza 2020. oko 9:20 sati, vidio na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Vodicama oštećenika kako plaća piće te da u novčaniku ima veću količinu novca, pa ga je pozvao da s njim otiđe u WC ugostiteljskog objekta radi konzumacije opojne droge.

Nakon što je oštećenik pristao i došao za njim u WC, osumnjičenik ga je, osnovano se sumnja, više puta šakama udario po glavi i tijelu nanijevši mu tešku tjelesnu ozljedu, a kad je oštećenik od udaraca pao na pod, osumnjičenik mu je iz džepa hlača, osnovano se sumnja, izvukao novčanik iz kojeg je uzeo dvije tisuće kuna i nekoliko desetaka eura.

Nakon što je ispitan, sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage prihvatio je prijedlog i odredio mu istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime