Nakon poraza oglasio se Olmissum: “U drugom poluvremenu prestali smo igrati, to je ključ”

"Pobijedio je bolji protivnik danas"


S prvim sučevim zviždukom počela je jurnjava u dvorani na Ribnjaku. MNK Olmissum je igrao samo jednu utakmicu za prolaz među osam najboljih klubova u Europi protiv ruskog KPRF-a. Žarko Luketin, vratar Olmissuma je rekao:


– Mislim da smo odigrali stvarno vrhunsku utakmicu, taktički smo napravili sve ono što smo pripremali zadnji tjedan. Mogu reći da smo ih iznenadili u velikom dijelu utakmice i na kraju dobili drugi gol što je trenutak inspiracije, individualna kvaliteta koja je u njih na visokoj razini. Mislim da ne bi bilo nezasluženo da smo mi pobijedili ili ostali neodlučeno. Preponosan sam na ekipu i ovo je veliki uspjeh kluba.

– Pobijedio je bolji protivnik danas, pokazali su se kao top ekipa, top pet u svijetu. Treba im čestitati i priznati da su bili bolji. Mislim da smo u drugom poluvremenu prestali igrati, da je to ključ, osim toga primili smo gol odmah nakon što smo ga zabili što nije dobro za moral. Ali mislim da smo drugo poluvrijeme baš stali igrati, da smo se puno prepustili defanzivi i nakon toga jednostavno pukli. Plan je bio ne primati lake golove i to je funkcioniralo, ali ako ne pokušavaš iskombinirati nešto, da neki šut uđe, onda je teško dobit – kaže Franko Jelovčić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime