NAJPOZNATIJI “ODBJEGLI” PAR IMA NOVI VIDEO “Ja i Ante živimo skupa i nadam se da ste se već pomirili s tim”

Obratili su se s "egzotične plaže"


Na području Splita, 23. veljače 2021. nestala je maloljetna Ana Kliškinjić. Kao što smo tada pisali, splitska policija je poduzela sve mjere traganja za 17-godišnjakinjom koja se udaljila iz obiteljskog doma. Njen nestanak prijavljen je kada se djevojka nije vratila u Dicmo iz škole koju pohađa u Splitu.

JESTE LI JE VIDJELI? Nestala maloljetnica u Splitu, nakon škole se nije vratila kući

I dok su je policija i građani zabrinuto tražili, no bezuspješno, Ana se 5. ožujka u kasnonoćnim satima oglasila na You Tube kanalu i otkrila gdje se nalazi. Kako navodi u video obraćanju, s muškarcem po imenu Ante dobrovoljno je otišla od kuće kako ih nitko ne bi mogao na silu razdvojiti.

[VIDEO] OBRAĆANJE “OTETE” DICMANKE “Oduzeli su joj slobodu, zaključali je, skinuli kvake s prozora…”Unatoč tome što se nestala javila putem You Tube-a, u splitskoj policiji kazuju da je oni i dalje vode kao nestalu.JAVILA SE PUTEM YOUTUBEA, ALI SE I DALJE VODI KAO NESTALA Policija: “Nama taj video zapis ništa ne znači”

 

No, čini se kako se Ana i Ante ne namjeravaju pritajiti, s obzirom da su u petak, opet u kasnonoćnim satima objavili novi video. Hoćemo li to gledati video serijale jednom tjedno?

Novo video obraćanje

Video počinje uvodnom “špicom” s laganom glazbom i kadrom “egzotične plaže” s natpisom “Negdje jako daleko”. Zatim se pojavljuje scena Ante i Ane ispod suncobrana s pićem u ruci.

– Kao što ste vidjeli prethodni video nam je uklonjen pa smo odlučili snimiti novi – uvodi nas u priču Ante i nastavlja.

– Policija nas poziva na povjerenje, a snimka na kojoj se javno spominje zlostavljanje njima ne vridi ništa. Dok netko stavi snimku s plastičnim oružjem, to im itekako vridi. Ta osoba bude privedena, ispitana, odrede joj kaznu tako da od tih raznoraznih službi nema ništa – smireno priča Ante.

Nakon toga je Ana izrazila svoje mišljenje.

– Po njihovom bi se ja tribala vratit doma i nastavit trpit to sve, tako da sam odlučila uzet stvari u svoje ruke. Ante i ja sad živimo zajedno i nadam se da ste se već pomirili s tim – govori.

Ante je pak za kraj nagovijestio kako će ovakvih epizoda još biti.

– Pratite nas i dalje, a drugi put ću vam pokazat kako mi je pas upropastio snimanje. Vidimo se – rekao je na kraju videa.

Moja reakcija na članak je...
Vau
38
Haha
184
Hagić
18
Hmmm
40
Plač
54
Grrr
115
Molim?
238

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime