NAJMLAĐA ŽRTVA KORONAVIRUSA U HRVATSKOJ Preminuo 11-godišnjak, nije imao drugih bolesti

Došlo je do rijetke komplikacije


Dječak u dobi od 11 godina preminuo je tijekom noći u Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu od posljedica covid infekcije, doznaje neslužbeno Jutarnji list.


Riječ je o najmlađoj preminuloj osobi od posljedica novog koronavirusa u Hrvatskoj, a kako doznaje Jutarnji, dječak nije prethodno bolovao.

Kako se doznaje, došlo je do rijetke komplikacije koju su liječnici počeli primjećivati kod malog broja djece koja su bila zaražena. Kako se doznaje, došlo je do multiorganskog upalnog sindroma koji se javlja kao pretjerani imunološki odgovor.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
72
Grrr
0
Molim?
3

1 KOMENTAR

  1. Sramite se! Trebali bismo povjerovati da postoje novi virusi koji se šire brzinom svjetlosti na kakav pogon? Kako se šire tako velikom brzinom ako svi nose maske, udaljavaju se jedni od drugih, a virusi koji se ne vide ni pod elektronskim mikroskopom, skaču od djeteta do djeteta? Ispitajte što su dječaku činili dok nisu puštali roditelje da mu priđu. Svatko ima obavezu da se suprotstavi pokusima na djeci. Kamo je nestala tuberkuloza? Gdje su druge respiratorne bolesti? Proizvođači kaosa istrebljuju djecu. Još imate snage da se tome oduprete. Što čekate? Da istrijebe vas? Ako ne želite zaštititi sebe, borite se za djecu!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime