NAJLUĐA NOĆ U GODINI Makarani će u Novu godinu s jednim od najdugovječnijih pjevača na ovim prostorima

U Makarskoj je sve spremno za najluđu noć u godini

Program u Božićnom gradu u Makarskoj nastavlja se i na Badnji dan. U sklopu jutarnjeg programa, od 11:30 bit će izložena najveća božićna čestitka koju su u Radionici Djeda Božićnjaka izrađivala djeca vrtićkih skupina zajedno sa osnovnoškolcima sa Makarskog primorja.


Uz već tradicionalno pripremanje bakalara za koje je zadužena udruga Marendin građani će moći kušati i soparnik, a za glazbenu podlogu bit će zadužena grupa Adria. U popodnevnom dijelu programa, Gradska glazba “Makarska” će s početkom u 16:30 sati na pozornici Božićnog grada održati koncert nazvan “Božićna čestitka”.

U Novu godinu s Željkom Bebekom

U Makarskoj je sve spremno i za najluđu noć u godini. U novu 2018. godinu će Makarani i svi njihovi gosti ući s jednim od najpopularnijih i najdugovječnijih pjevača na ovim prostorima s više od 40 godina uspješne glazbene karijere iza sebe, te velikom vojskom obožavatelja svih generacija, Željkom Bebekom.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/bozicnigrad.makarska/videos/1975982895951407/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0