U povodu blagdana sv. Mihovila, zaštitnika policije, Grad Solin tradicionalno i to već četrnaestu godinu, dodjeljuje nagradu Policajac-prijatelj zajednice koja je ove godine pripala Vladi Rubelju, policijskom službeniku iz Policijske postaje Solin.

Uručujući nagradu i čestitajući nagrađenom službeniku Vladi Rubelju, a kojem uz priznanje za najboljeg policajca grada Solina prati i simbolična novčana nagrada u iznosu od 2500 kuna, solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević se zahvalio PP Solin na suradnji tijekom cijele godine, posebno u ovo vrijeme pandemije koronavirusa – Grad i Policijska postaja Solin imaju svakodnevnu suradnju što pridonosi i uspješnoj organizaciji kulturnih, sportskih i inih događanja pa tako i Dana grada i blagdana Male Gospe – rekao je gradonačelnik Ninčević dodavši kako je koordinacija uspješna i zbog kvalitetnog rada Vijeća za prevenciju kriminaliteta grada Solina, koja redovito prati stanje sigurnosti na području grada. Gradonačelnik Ninčević je prilikom obraćanja naglasio i obnova zgrade PP Solin u kojoj grad Solin novčano sudjelovati i u uređenju interijera.

Čestitke policajcu Rubelju uputili su tajnik Vijeća za prevenciju kriminaliteta grada Solina Slobodan Marendić i načelnik PP Solin Petar Puljiz, koji je istakao kako ga raduje što upravo Grad Solin i njegovo Vijeće za prevenciju kriminaliteta jedno od prvih gradova koje je uvelo ovakvu vrst nagrade, a na primjer Solina ugledalo se niz gradova u okruženju.

Nagrađeni policajac Vlado Rubelj, ima tek 26 godina, a već šest godina radi na poslovima prevencije u PP Solin. Odrastao je u obitelji policajaca, naime i otac je policijski službenik. Veliki dio svoje profesionalne karijere posvetio je školovanju, a prije neki dan završio je školovanje na Pravnom fakultetu u Splitu kao prvostupnik javne uprave no već planira daljnje školovanje.

Rubelj se zahvalio svojim kolegama iz PP Solin jer su ga upravo oni izabrali kao „prvog među jednakima“ te Gradu Solinu, odnosno Vijeću za prevenciju kriminaliteta – Zaista sam počašćen, ovo je priznanje mom radu kojeg zaista radim s ljubavlju. Nagrada je zajednička i priznanje svim policajcima PP Solin, ali i poticaj da budemo još bolji – kazao je Vlado Rubelj.

Samoj dodjeli nagrade nazočili su i pročelnik Upravnog odjela za javne djelatnosti Grada Solina Darko Bilandžić i zamjenik načelnika PP Solin Anton Milanović. 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime