NAJAVILA KONCERT Mia Dimšić: Nastup u Splitu jako mi puno znači

Uz ovaj grad me vežu nevjerojatne uspomene - kaže Mia

 


U prekrasnom ambijentu Bakra Steak & Pizza Bara, na tiskovnoj konferenciji, Mia Dimšić najavila je svoj prvi samostalni koncert u Splitu.

Koncert će se održati u subotu, 20. listopada u dvorani ŠC “Gripe” s početkom u 19 sati.

Unatoč dosad velikom uspjehu i brojnim priznanjima kojima se Mia može pohvaliti u svojoj karijeri, uzbuđenje pred koncert u Splitu nije skrivala.

– Jako mi puno znači što ću prvi put nastupiti u Splitu jer me uz taj grad vežu nevjerojatne uspomene. Svoju prvu autorsku pjesmu ‘Život nije siv’ izvela sam 2016. na Splitskom festivalu, a iduću godinu vratila sam se s pjesmom ‘Sunce, oblak, vjetar’ i osvojila 3 nagrade. Festival je toliko pridonio mojoj glazbenoj priči, otvorio mi hrpu novih vrata i tu sam sklopila neka od najljepših prijateljstava.Dva puta sam imala i čast nastupiti u Spaladium areni na dodjelama Porina i uz svaku me vežu uspomene za cijeli život, posebno posljednju na kojoj smo moj tim i ja osvojili 6 Porina. Ovo je najmanje što mogu učiniti za sve što mi je taj grad pružio i jako se veselim koncertu – rekla je Mia.U ime organizatora udruge Picaferaj Anet Rožić se zahvalila Miji na povjerenju koje im je ukazala povjerivši im organizaciju ovog za nju važnog koncerta.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime