U prekrasnom ambijentu Bakra Steak & Pizza Bara, na tiskovnoj konferenciji, Mia Dimšić najavila je svoj prvi samostalni koncert u Splitu.

Koncert će se održati u subotu, 20. listopada u dvorani ŠC “Gripe” s početkom u 19 sati.

Unatoč dosad velikom uspjehu i brojnim priznanjima kojima se Mia može pohvaliti u svojoj karijeri, uzbuđenje pred koncert u Splitu nije skrivala.

– Jako mi puno znači što ću prvi put nastupiti u Splitu jer me uz taj grad vežu nevjerojatne uspomene. Svoju prvu autorsku pjesmu ‘Život nije siv’ izvela sam 2016. na Splitskom festivalu, a iduću godinu vratila sam se s pjesmom ‘Sunce, oblak, vjetar’ i osvojila 3 nagrade. Festival je toliko pridonio mojoj glazbenoj priči, otvorio mi hrpu novih vrata i tu sam sklopila neka od najljepših prijateljstava.

Dva puta sam imala i čast nastupiti u Spaladium areni na dodjelama Porina i uz svaku me vežu uspomene za cijeli život, posebno posljednju na kojoj smo moj tim i ja osvojili 6 Porina. Ovo je najmanje što mogu učiniti za sve što mi je taj grad pružio i jako se veselim koncertu – rekla je Mia.

U ime organizatora udruge Picaferaj Anet Rožić se zahvalila Miji na povjerenju koje im je ukazala povjerivši im organizaciju ovog za nju važnog koncerta.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime