NA POLJUDU TEŠKO OZLIJEĐEN SPLITSKI VATROGASAC Stradala mu šaka od topovskog udara

Iako naša redakcija zna identitet vatrogasca i posjeduje fotografije ranjene šake, to nećemo objaviti iz poštovanja prema vatrogascu i članovima njegove obitelji

U 63. minuti subotnjeg derbija između Hajduka i Dinama počela je bakljada zbog koje je u dva navrata susret nakratko bio prekidan.


Na službenom razglasu objavljeno je nekoliko munuta poslije da je tijekom bakljade stradao vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Grad Splita.

Tu su nam informaciju službeno potvrdili u splitskoj Hitnoj pomoći gdje smo doznali da vatrogasac ima tešku ozljedu šake. Vatrogasac je stradao od topovskog udara bačenog s tribina pa nema sumnje da će policija imati posla oko ovog slučaja.

Iako naša redakcija zna identitet vatrogasca i posjeduje fotografije ranjene šake, to nećemo objaviti iz poštovanja prema vatrogascu i članovima njegove obitelji. Ozlijeđenom vatrogascu želimo što skoriji oporavak.

Ovo nije prvi put da splitski vatrogasci, koji su u pravilu veliki navijači i ljubitelji Hajduka, postaju doživotni invalidi zbog nesavjesnih navijača.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime