Na središnjem splitskom trgu oko 11 sati je došlo do incidenta između konobara i gosta, javili su naši čitatelji, što nam je potvrđeno iz splitske policije.

Prema izjavi očevidaca, sukob na Pjaci je izbio oko – deserta! Navodno je stranac naručio desert koji je došao s priličnim kašnjenjem, zbog čega ga nije htio platiti, što je pak dovelo do verbalnog te fizičkog sukoba konobara i stranca na štekatu.

U jednom trenutku je konobar uzeo mobitel gostu (valjda kao osiguranje naplate), zatim je došlo do naguravanja u kojem je mobitel “odletio”, a na koncu je sukob završio brzinskom tučnjavom u kojoj je stranac završio na tlu.

Iz PU splitsko-dalmatinske su potvrdili kako su dobili dojavu o izgredu oko 10:55 sati te je patrola na terenu, tek treba vidjeti što će utvrditi policajci te protiv koga i kakve će se prijave podnijeti…3 KOMENTARI

  1. Gost je u pravu,da se meni to dogodilo skupilbi se i otišla pa nek onda piva borbrnu ,naši ugostitelji nemaju osnovnog ponašanja,trebao je upozorit gosta da da ne može dobit za 5 do 10 min,onda bi bilo sve uredu

  2. Britanci to rijesavju mudrije, narucis – platis pa onda tek dobijes sto si narucio.
    Vrijeme je da i hrvatski ugostitelji pocmu primjenjivati tu metodu i tako izbjegnu mnoge probleme.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime