Na Peručkom jezeru održan kamp za djecu “Fair play”

Četiri dana kampa su bila ispunjena raznoraznim aktivnostima, poput natjecanja iz luka i strijele, jahanja konja, utrke čamcima na jezeru, raftinga, airsofta i slično

Braniteljska zadruga “Patriot” u suradnji sa Kickboxing klubom Kula Sinj, je i ove godine organizirala kamp za djecu i mlade pod nazivom “Fair Play” u kojem su se okupili mladi članovi KBK Kula, te djeca i mladi iz Splitsko-dalmatinske županije.


Kamp je zamišljen kao spoj odmora i edukacije, te sporta i rekreacije, a sve to uz stručni nadzor profesora, kreativnih voditelja i sportskih trenera. Četiri dana kampa su bila ispunjena raznoraznim aktivnostima počevši od natjecateljskih aktivnosti u jezeru (Peruča), natjecanja iz luka i strijele, jahanja konja, utrke čamcima na jezeru, raftinga čamcima, airsofta, sportske aktivnosti i slično.

Organizirana su i predavanja o prvoj pomoći o čemu je predavao prof. Miško Kerekeš, te edukacija o prirodi i biljkama, pregledavanje spomen zbirke Domovinskog rata i slične teme o kojima je govorio prof. Filip Ratković. Jedan od najuzbudljivijih trenutaka je bila prezentacija visinske vježbe sa članovima HGSS-a, te prezentacija opreme i vježbe sinjskih vatrogasaca koji su oduševili okupljene u kampu.

Po završetku kampa, djeca i roditelji su izrazili oduševljenje za provedene dane i zahvalili voditeljima. Neki su i unaprijed zakazali svoje mjesto za sljedeći kamp koji bi se trebao održati krajem kolovoza, što je pokazatelj da je ovaj kamp “pun pogodak”.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0