NA LAKŠI NAČIN DO INSTRUKCIJA Splićanin napravio stranicu na kojoj se profesori mogu oglašavati, a đaci i studenti mogu naći sve što im treba

Sve instrukcije na jednom mjestu - osnovna škola, srednja škola, fakultetsko obrazovanje, strani jezici, pripreme za maturu, online instrukcije


Nedavno je otvorena nova platforma za instrukcije www.repeticio.com na kojoj učenici mogu pronaći sve instrukcije na jednom mjestu, a profesori mogu zaraditi spajanjem s učenicima i studentima.


Ono po čemu se razlikuje od ostalih sličnih stranica je jednostavnost kontaktiranja, video chat za online instrukcije, brza podrška i moderni dizajn.

Stranicu je izradio Splićanin Siniša Ravlić.

“Pokrenuo sam stranicu jer sam mislio da bi bilo dobro da je sve na jednom mjestu. Postoje neke platforme, ali mi se činilo da su nepregledne. Studenti i đaci traže po Facebooku profesore, muče se da bi našli nekoga. Isto tako se profesori nemaju gdje oglašavati. Ja sam to odlučio objediniti na jednom mjestu. Profesori daju svoj oglas na stranici i puno se lakše dođe do njih”, kaže nam Siniša.

Pojasnio nam je i kako sve to izgleda.

“S obzirom na koronu, dostupne su online instrukcije, a postoji i chat. Nađu profesora, otvore njegov prozor i imaju opciju za video chat. Imaju opciju dijeljenja ekrana, boarda za pisanje, sve na jednoj stanici, ne moraju koristiti neke druge alate. Jednostavan je kontakt, odaberu profesora, a profesori su rangirani po pregledima. Kliknu na profesora, tu pišu svi podaci, kontakt telefon, ima i opcija pošalji poruku profesoru i onda on odgovara hoće li raditi online, na lokaciji, to je na njima. Naplata i sve ostalo je na njima, bitan je onaj prvi kontakt koji ostvare”, kaže nam sugovornik.Nije lako danas naći profesora za instrukcije. Isto tako ni profesori nisu imali platformu za oglašavanje. Sada je sve dostupno na jednom mjestu.

“Kada uđete na stranicu, imate interaktivnu mapu na kojoj možete pronaći sve profesore u vašoj blizini. Dalje je lako. Prednost je to što je sve na stranici, ne moraju koristiti nikakve druge alate. Doslovno imaju alate kojima mogu prezentirati sve kao da su u učionici zajedno”, kaže nam Siniša.Siniša Ravlić inače je završio računarstvo na FESB-u, a bavi se upravo izradom web stranica.

“Moja stranica je samo prvi kontakt. Ja im dođem kao oglasnik, plate oglas i tu se oglašavaju, a onda dalje sve sami dogovaraju”, dodao je. Da je ovako nešto bilo potrebno dokaz je i činjenica da je svakim danom sve više i više oglasa profesora, ali i posjeta stranici.

Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime