Muškarac uhićen zbog svodništva ponovno vrbuje iste žrtve: “Jadno, hladnokrvno i odvratno”

Ponovno predlaže prostituiranje, ali ovog puta jamči sigurnost


Talijan koji je u Smilčiću pokraj Zadra kupio lovište i dvije kuće 2016.godine uhićen je zbog organiziranja prostitucije. Novinari Provjerenog doznaju da se ponovno vraća u “biznis”. Razgovarali su s dvije od pet podvođenih djevojaka i provjerili navode da se Talijan vraća istom poslu.


Jedna od podvođenih djevojka tada je bila maloljetna, a druga bez krova nad glavom.
– Našao mi je stan u kojem nema ni kreveta, ničega i ti se njemu moraš odužiti za to. On kao da ima neke radare da pronađe cure koje su u problemu, koje nemaju novca
– priča djevojka koja je na ulici završila zbog svađe u obitelji.

Djevojke koje su odavno prešle rub egzistencije Talijan je polako uvlačio u svijet prostitucije, a jednom kada bi ušle, uskoro bi pokazao pravo lice.

– Poslao bi poruku da neki njegovi klijenti traže zabavu s curama. Mi bismo konkretno dolazili na mjesta gdje spavaju, gdje su smješteni – priča podvođena djevojka te dodaje da su joj za ”zabavu” plaćali po sto eura. To što je bila maloljetna nikome nije smetalo.

– Nisu nama klijenti bili samo Talijani, tu je bilo i ljudi iz grada i naših ljudi, pa je to sigurno bila javna tajna – rekla je djevojka.

Zadarska policija slavodobitno je na sva zvona 2016. objavila da je prekinula lanac prostitucije, piše Dnevnik.hr. Talijan je uhićen, ali brzo je izišao na slobodu. Djevojke zatvaraju to poglavlje života, ali zaboraviti ne mogu, naročito zato što ih ponovno pokušava vrbovati.– Smije se i govori da sam ostala bez dečka, da mi sad opet treba pomoć, ono baš jadno hladnokrvno, kao da uživa u tuđoj nevolji, odvratno – rekla je.

Novinari Nove TV  u posjedu su audiosnimke na kojoj se čuje da muškarac priznaje da ga je policija imala u šaci.

– Da sam dobio pare za kurve, da sam organizirao seksualne usluge za druge, oni su vidjeli sve poruke, sve razgovore su imali. On mi je rekao, mi te oslobodimo odmah, zatvorimo sve što je tužba, ali moraš platiti određenu količinu novca. Platio sam tri tisuće eura – čuje se na snimci.

Prošle su tri godine, ohrabrio se, ponovno predlaže prostituiranje, ali ovog puta jamči sigurnost. Više pročitajte ovdje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime