MORAO “POD NOŽ” Rađa objavio fotografije s operacijskog stola: “Hvala Draganu Primorcu na preporuci”

"Kako medicina napreduje tako san pokuša novu metodu matičnih stanica"


Naš proslavljeni košarkaš Dino Rađa podvrgnuo se operacijskom zahvatu. Operirao se u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku. O čemu se radi otkrio je u današnjoj objavi na svome Instagramu.


Objavu u nastavku prenosimo u cijelosti:

“Svi znaju za dobre stvari koje obilježe nečiju karijeru. Trofeji, titule, pobjede, porazi i tako dalje. Međutim, imaju i neke posljedice koje svačija karijera nosi. Nekom manje, a nekom više, ali u biti svakome.

Dosta mojih suigrača i poznanika je mijenjalo kukove, kolina, operiralo leđa i ko zna šta jos. Tako nisan ni ja iznimka, osim šta još uvik nisan u fazi zamjene, ali san odavno u fazi održavanja kolina.

Kako medicina napreduje tako san pokuša novu metodu matičnih stanica u @specijalna_bolnica_svkatarina prije otprilike 3 miseca. Metoda je sljedeća. Izvadi se iz struka malo sala i onda se pročisti i matične stanice izvučene idu nazad u kolina.

Čitava procedura traje 45 minuta plus par sati ostaješ na hlađenju kolina. Desno kolino koje me dva miseca nezgodno boljelo i to u mirovanju, a ne u pokretu prestalo je ka da si na vatru prolija vodu. Livo, koje je inače bilo operirano i stalno problematično, polako se smiruje i skoro ništa vise ne boli.Tako da su moja iskustva odlična. Idemo dalje dok ponovo ne zatreba. Fala @primoracdragan na preporuci” – napisao je Rađa.

 Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

Moja reakcija na članak je...
Vau
11
Haha
6
Hagić
5
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
1
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime