Modrić se na Poljudu susreo s Ronaldom, poznato je o čemu su razgovarali: “Vežu nas lijepe uspomene”

Iako im je obojici 35 godina, još uvijek igraju na najvišoj razini. Modrić je objasnio kako

Luka Modrić

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo bili su uzdanice momčadi Real Madrida koja je čak četiri puta osvojio Ligu prvaka. Utakmica Hrvatske i Portugala na Poljudu sjajna je prilika i za susret starih suigrača i prijatelja iz Reala.


“Vidio sam ga ispred nakon treninga Portugala, malo smo popričali. Drago mi je da sam ga vidio nakon dugo vremena. Vežu nas lijepe uspomene, uvijek ga je lijepo vidjeti. Popričali smo malo o svemu i o utakmici”, rekao je, a portugalski novinari tražili su više detalja.

“O svemu smo popričali, prisjetili se stvari iz Reala, porazgovarali o trenutačnoj situaciji… Normalan razgovor dvojice bivših suigrača i dobrih prijatelja, da ne ulazim sad u detalje”, rekao je.

Iako im je obojici 35 godina, još uvijek igraju na najvišoj razini. Modrić je objasnio kako.

“Uživam u nogometu. Nogomet je moj život i još imam motivacije. Znam da neće trajati to još predugo. Želim uživati u svakoj utakmici i treningu. Kad dođeš do neke razine, želiš i ostati tamo. Svi uspjesi te i dodatnu motiviraju da radiš maksimalno i što duže ostaneš na tom nivou”, rekao je Modrić, donosi Gol.hr.


Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime