Novi, moderniji, univerzalni zvuk, glavni je adut njegovog iznenađenja. Mladi splitski glazbenik, ToMa , predstavlja svoju novu pjesmu ‘Noć za kraj’.

Rezultat je to hrvatsko-švedske suradnje, sa stranim producentima.

– Nakon prvoga singla ‘Ljubiš, ali ne voliš’, koji je nastao autorskom suradnjom s Markom Kutlićem i Aleksandrom Ćubrilom, ovu pjesmu sam napisao uz pomoć švedskih producenata. Adriana Pupavac, Andreas Björkman i ja, uspjeli smo povezati različite glazbene ideje, da bismo stvorili što moderniji i noviji zvuk. Pjesmu sam osjetio s prvim taktovima i nadam se da će svatko tko je posluša osjetiti isto.
Glazba je univerzalni jezik. Njome smo u ovom projektu povezali Hrvatsku i Švedsku, a nadam se da će pronaći i svoj put do vaših srca. – poručio je ovom prigodom ToMa.

Cjelokupna priča, ovjekovječena je modernim video spotom, iza kojeg produkcijski stoje Andrija i Marijan Jurčević.

Kako zvuči, ali i izgleda ‘Noć za kraj’, pogledajte sami:

ToMa je već poznato ime u svijetu glazbe. Do sada je sudjelovao na brojnim festivalima osvajajući prve nagrade struke. Okušao se i na daskama koje život znače, bio je dio mjuzikla, projekta ‘Bitanga i Princeza’- Bijelo dugme tribute. Ljubav prema glazbi prati ga od malih nogu, kao i sviranje gitare te klavira.

Autor teksta: Adriana Pupavac/Tomislav Marić
Autor glazbe: Adriana Pupavac/Andreas Björkman
Autor aranžmana: Adriana Pupavac/Andreas Björkman/Temesi Berci/Tomislav Marić,
Glazbeni producent: Andreas Björkman/Karl Persson
Tonski snimatelj: Adriana Pupavac, Andreas Björkman/Petar Brkljačić/Temesi Berci/Karl Persson
Redatelj spota: Andrija Jurčević/Marijan JurčevićKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime