Jedno od najuspješnijih kazališta u Hrvatskoj Moruzgva, povodom desetogodišnjice rada odlučilo se “preseliti” na mjesec dana u Dalmaciju. Na velikoj dalmatinskoj turneji predstaviti će se sa tri uspješnice.

Kako besplatno do ulanica za ove predstave, doznajte na Facebook zidu našeg portala!

Raspored predstava po gradovima i datumima:

“Brodolomke”
Najnoviji hit koji će zasigurno obilježiti ovu kazališnu sezonu, premijerno izveden u rujnu ove godine. Brodolomke su dirljiva priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način, kroz ovisnost o alkoholu. Po predlošku Ane Maras Harmander, a u režiji Krešimira Dolenčića u predstavi glume, plešu i pjevaju: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Luka Petrušić.


“Komedija OtpisaNE”Po tekstu Renata Baretića, u režiji Nikole Zavišića ova predstava pobudila je neviđeni interes publike te ju je do sada vidjelo više od 25 000 ljudi. Tema je topla priča o imigrantu koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u život frustrirane Snježane, njene poduzetne kćeri Hrvojke te dokone zavodnice susjede Milke.OtpisaNE će vas nasmijati do suza ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima. U predstavi igraju Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički.Kako život
Predstava je remek djelo jedne od najboljih dramatičarki hrvatske Nine Mitrović i proslavljenog redatelja Ivana Lea Leme, a prvaci hrvatskog glumišta, Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević te Ana Begić prikazuju smiješne i tužne stvari života u staračkom domu. Kroz priču o ljubavnom trokutu starijih ljudi saznajemo više o prijateljstvu, mladosti i starosti, životu i smrti.

Povodom turneje ravnateljica kazališta Moruzgva nam je rekla“Na krilima vjerne publike rasli smo i učili, ohrabreni fantastičnim prijemom naših predstava u Lori, kad je u samo 7 dana naše predstave vidilo preko 3000 prezadovoljne publike odlučili smo se organizirati turneju po Dalmaciji.

Publika će uživati u našim velikim, nagrađivanim hitovima – “OtpisaNE” i “Kako život” te u novoj uspješnici, predstavi Brodolomke.

U prvom dijelu dalmatinske turneje kazalište Moruzgva će se predstaviti:

Makarska:
“Brodolomke” petak 16.11. u 20:00 h, u gradskoj sportskoj dvorani. Pretprodaja od četvrtka 8.11. na recepciji gradske sportske dvorane u Makarskoj, u agenciji Tourist biro na makarskoj rivi te online na croatia-tickets.com .

Split
“Brodolomke” subota 17.11. dvije izvedbe u 18:00 h te u 20:30 h. Treća izvedba u ponedjeljak 19.11. u 20:00 h, dvorana Lora.

“OtpisaNE” nedjelja 18.11. u 20:00 h, dvorana Lora.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 12.11. svaki dan od 15 – 19 h na blagajni Lora ili u online sustavu croatia-tickets.com.
Info i rez 091 528 4304 & FB Amadeus events.

Hvar
“Brodolomke”, nedjelja 18.11. u 20:00 h.
Ulaznica u prodaji online croatia-tickets.com i na 091 528 43 04.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime