MIROSLAV ŠKORO: “Ispričavam se što sam bio u HDZ-u”

"Nije meni Šeks pisao pjesme, nije meni Tuđman pisao pjesme, nije ni Plenković" - kazao je


Miroslav Škoro iz Domovinskog pokreta održao je konferenciju za medije u Hrvatskom saboru.


Svoju konferenciju za medije Miroslav Škoro započeo je s isprikom. “Za razliku od njih ja sam se spreman ispričati, ja nemam problema s time. Ja se ispričavam što sam u tom trenutku bio u HDZ-u, bio u tom sazivu Sabora, što nisam uzeo niti jedne lipe, nego sam sve novce koje sam zaradio dao za Jedinicu intenzivne njege u Osijeku. Ispričavam se što sam nakon osam mjeseci vratio mandat, nisam s njim trgovao, niti licitirao”, kazao je, prenosi N1 TV.

Pa nastavlja: “Ispričavam se što sam mislio da je Andrej Plenković možda rješenje za ovu državu. Činjenice ukazuju na to da ne živimo dobro, da su naši statistički podaci katastrofalni. Brod kojega je preuzeo Plenković je pravni nasljednik onoga što se događalo. Mi smo pokret, mi smo svjetionik.”

Na novinarsko pitanje ispričava li se što je bio u uredu Marina Barišića, Škoro pojašnjava: “Prvi put čujem da sam naveden u takvom iskazu, ali bio sam dva puta svirao za Carinu jer su imali neke svoje igre. To je bio moj posao i način da se dogovori nastup na Igrama carinskih radnika”, kazao je.

Ide u Vukovar

Što se Kolone sjećanja tiče, kaže da sutra sa suprugom ide u Vukovar i da će se pridržavati bilo kakvih epidemioloških okvira koji se postave. Što se SDSS-ova sudjelovanja tiče, kaže kako je to dan za žrtve, ne političare.

“Mislim da je Kolona sjećanja zamišljena kao mjesto odavanja počasti žrtvama. Hoće li doći predstavnici ove ili one stranke, to ovisi o njima. Ta kolona promenada, Korzo, šetnica, nije mjesto gdje će netko pokazati garderobu”, kaže Škoro.“Nema tu sukoba”

Što se sukova između premijera Plenkovića i predsjednika Milanovića tiče, Škoro misli da sukoba – nema.

“Nema tu sukoba, bilo bi glupo da se ja između dva prijatelja petljam u njihovu svađu. Oni su prijatelji, znaju se iz Bruxellesa, Zagreba, zajedno došli u to ministarstvo”, smatra Škoro.

“Ja sam HDZ-u dao sve, pa sam onda shvatio da to nije dobro. Nije meni Šeks pisao pjesme, nije meni Tuđman pisao pjesme, nije ni Plenković. Sve moje pjesme, sve što sam napravio bilo je dobro dok nisam rekao da mi je dosta. I otišao. I vratio se s ovim ljudima natrag. Mi smo svjetionik”, zaključuje.

U zadnjih nekoliko mjeseci osnovali su nekoliko stotina ogranaka, nastupit će na sljedećim lokalnim izborima, kazao je zaključno Miroslav Škoro.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime