Miro Bulj o Vranjicu: Nitko ništa ne poduzima, a i dalje vidimo pilatovsko pranje ruku župana Bobana, gradonačelnika Solina i nadležnog ministra ugroze okoliša

"I prije dva tjedna more u Vranjicu je bilo zagađeno, a prije tri mjeseca je bilo prekriveno velikom naftnom mrljom."


Saborski zastupnik Miro Bulj oglasio se na svojoj Facebook stranici o slučaju zagađenja mora u Vranjicu.


Kaže da je i prije dva tjedna more u Vranjicu bilo zagađeno, a da župan Blaženko Boban, solinski gradonačelnik i ministar Tomislav Ćorić ništa ne poduzimaju.

“Današnji incident zagađenja mora u Vranjicu nije slučajnost, nažalost to je postala svakodnevica koja se može odraziti na zdravlje ljudi. Nitko ništa ne poduzima, a i dalje vidimo pilatovsko pranje ruku župana Bobana, gradonačelnika Solina i nadležnog ministra ugroze okoliša, Čorića.

Zato sam dao potporu građanskoj inicijativi ‘Mjesto koje hoće živjeti’ i prosvjedu koji su građani održali prije dvadesetak dana, te su se minutu prije podneva svojim brodicama okupili ispred Sjeverne luke. Istodobno su Vranjičani izašli s transparentima na obalu odakle su poručili da im je dosta zagađenja, tražeći od odgovornih da nešto poduzmu jer tim učestalim ekocidima nisu samo ugroženi oni već i žitelji Kaštelanskog zaljeva.
I prije dva tjedna more u Vranjicu je bilo zagađeno, a prije tri mjeseca je bilo prekriveno velikom naftnom mrljom”, napisao je Bulj.

[EKOLOŠKA KATASTROFA I NEMAR SE NASTAVLJA, A ŽUPAN, GRADONAČELNIK SOLINA I MINISTAR UGROZE OKOLIŠA UREDNO PILATOVSKI…

Objavljuje Miro BuljSubota, 5. prosinca 2020. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
3
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
14
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime