Mirko Filipović se hvali sinom, pratitelji su oduševljeni: “Genetika je čudo”

Jednu od fotografija komentirala je i legenda kickboxinga, Nizozemac Peter Aerts, kojeg je Mirko porazio davne 2001. godine sudačkom odlukom na jednoj K-1 priredbi

Legendarni Mirko Filipović (46) službeno je u mirovini već dvije godine, no i dalje se bavi sportom kako bi ostao u formi.


I na svom Instagram profilu brojnim je fotografijama pokazao kako su mišići i dalje na mjestu, a proteklih se dana u dva navrata pohvalio svojim 18-godišnjim sinom Ivanom koji je također u zavidnoj formi, piše 24 sata.

Jednu od fotografija komentirala je i legenda kickboxinga, Nizozemac Peter Aerts, kojeg je Mirko porazio davne 2001. godine sudačkom odlukom na jednoj K-1 priredbi.

– Izgleda poput tebe, brate – napisao mu je Aerts, a oduševljeni su bili i ostali obožavatelji koji su rekli kako je kod Filipovićevih očito – genetika čudo!

Mirko se i ranije znao pohvaliti treninzima svog sina koji je u prošlosti u par navrata pokazao i razorni high-kick udarac, no Cro Cop je jednom rekao kako bi radije da mu sin bude – znanstvenik!

– Volio bih da se okrene znanstvenoj karijeri, da završi fakultet i bude visokoobrazovan čovjek, ali imat će moju podršku ako ga srce bude vuklo u sport. Ako ništa, imat će najboljeg trenera na svijetu. Iako je to upitno, otac i sin u trenerskoj kombinaciji nije najsretnije riješenje. Mislim da bi mi srce puklo da on uđe u neku borbu, da ga netko pogodi i padne – dodao je.


 

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime