24. Dani predškolskog odgoja splitsko-dalmatinske županije ˝Mirisi djetinjstva˝ s temom ˝Glazba i pokret u suvremenom dječjem vrtiću˝ održali su se 22. i 23. studenog 2018. godine u Supetru na Braču u Hotel Waterman Svpetrvs Resort.

Svečano otvaranje, uz prigodan program, započelo je 22. studenog 2018. godine u dvorani Waterman Forum.

Organizator stručno-znanstvenog skupa je DV Mrvica-Supetar, a suorganizatori su: DV Trogir-Trogir i Filozofski fakultet u Splitu, odsjek za rani predškolski odgoj i obrazovanje.

Skup se održao pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Supetra, Općine Nerežišća i Turističke zajednice grada Supetra.

Program skupa odvijao se dva dana. Kroz razne radionice, primjere iz prakse, okrugli stol i predavanje sudionici su imali priliku proširiti svoje znanje iz područja ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

S obzirom da kvalitetnu odgojno obrazovnu praksu i kurikulum vrtića izgrađuju djelatnici vrtića u skladu sa svojim profesionalnim znanjem i razumijevanjem vlastite odgojno-obrazovne prakse te osobne motiviranosti za proces njezina unapređivanja cilj nam je ovim skupom upravo to omogućiti odgojiteljima, ali i svim zainteresiranim stručnjacima iz područja odgoja i obrazovanja.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime