Ministrica posjetila Split, evo s kim se susrela

Na sastanku je bilo riječi o ulaganjima u infrastrukturu Kampusa Sveučilišta u Splitu kroz financiranje iz fondova Europske unije


Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata (SAFU) Tomislav Petric posjetili su u četvrtak 4. veljače Sveučilište u Splitu.


Tom prigodom susreli su se s prof. dr. sc. Draganom Ljutićem rektorom splitskog sveučilišta, Filipom Klarićem-Kukuzom, glavnim tajnikom, Ivanom Pletković, pročelnicom Ureda rektora i Marijanom Bašićem, koordinatorom infrastrukturnih projekata na Sveučilištu.

Na sastanku je bilo riječi o ulaganjima u infrastrukturu Kampusa Sveučilišta u Splitu kroz financiranje iz fondova Europske unije. Posebno je bilo riječi o izgradnji novog studentskog doma za koji je u tijeku izrada glavnog projekta.

Novi dom bi imao oko 600 ležajeva, što bi bilo povećanje od skoro 50 posto u odnosu na sadašnje kapacitete studenskog smještaja u SC-u. Planiran je i restoran kako bi se zadovoljile sve potrebe, kao i svi ostali sadržaji koji su studentima nužni za njihovo kvalitetno studiranje i slobodne aktivnosti.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime