Ministar Goran Marić i gradonačelnica Sinja Kristina Križanac potpisali Ugovor davanju na uporabu Gradu Sinju dvaju stanova u vlasništvu Republike Hrvatske

Sinjska gradonačelnica Kristina Križanac zahvalila je na brzoj reakciji ministru Mariću te izrazila nadu kako će Ministarstvo i ubuduće jednako reagirati ukoliko im iza Grada Sinja upute zamolbu za rješavanje problema socijalne problematike

Ministar državne imovine Goran Marić i gradonačelnica Sinja Kristina Križanac danas su u Sinju potpisali Ugovor o davanju na uporabu Gradu Sinju dvaju stanova u vlasništvu Republike Hrvatske, u svrhu stambenog zbrinjavanja građana slabijeg imovinskog stanja i ugroženog socijalnog statusa.


Stanovi se Gradu Sinju dodjeljuju na uporabu bez naknade i za vrijeme dok postoji potreba za stambeno zbrinjavanje. Riječ je o stanovima koji se nalaze u zgradama u ulicama Stjepana Gunjače, površine 59,47 metara kvadratnih, i Brekin put, površine 49,48 metara kvadratnih.

Ovoj svečanosti uz ministra Gorana Marića i gradonačelnicu Kristinu Križanac nazočili su dogradonačelnici Denis Glavan i Zlatko Ugrin te provincijal Provincije Presvetog Otkupitelja fra Joško Kodžoman.

Sinjska gradonačelnica Kristina Križanac zahvalila je na brzoj reakciji ministru Mariću te izrazila nadu kako će Ministarstvo i ubuduće jednako reagirati ukoliko im iza Grada Sinja upute zamolbu za rješavanje problema socijalne problematike.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime