Milanović: Predsjednica je pupčano povezana s HDZ-om i ne smije otvoriti usta protiv njih”

Zoran Milanović je poručio da je 'to sve ista ekipa' te da ovi prosvjedi nemaju veze s njegovom Vladom


Predsjednički kandidat Zoran Milanović odgovorio je na jučerašnje optužbe aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je poručila kako je upravo njegova Vlada odgovorna za probleme s koeficijentima.


– Današnje je stanje posljedica štetne politike Vlade Zorana Milanovića koja je dva puta smanjila koeficijente nastavnicima, – poručila je sinoć predsjednica.

Milanović joj je odgovorio.

“SLIZAVANJE KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ S PLENKOVIĆEVOM VLADOM

Predsjednicu nije nitko ni vidio ni čuo jer ona bježi od kampanje i to će raditi do kraja. Zašto predsjednica Republike ne kaže da treba povećati koeficijente? Zato što je pupčano povezana s HDZ-om i ne smije otvoriti usta protivno njihovoj politici. Štrajk je otišao predaleko samo sa stajališta interesa djece, a jedini krivac za to su Plenković, HDZ i Kolinda Grabar-Kitarović koja daje podršku Vladi. Po njoj Vlada radi dobro i ovo što gledamo je slizavanje s Plenkovićevom Vladom.

To je sve ista ekipa. Ovi prosvjedi nemaju veze s mojom Vladom. Plenkovićeva Vlada je 7 ili 8 puta mijenjala povećavala koeficijente za odabrane skupine koje su im u tom trenutku bile dobre, korisne. Ovo sada je isključivo Plenkovićeva poruka učiteljima: “Vi niste bitni, mi o vama ne ovisimo. Onima koji su nam bitni, njima smo odavno povećali koeficijente.” To je poruka koju učiteljima i nastavnicima šalje Plenković!”, poručio je Milanović.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime