Nakon debate na RTL-u brojni građani su se zapitali što se događalo s nosom Zorana Milanovića. Naime, Milanović je cijelo vrijeme šmrcao i dodirivao nos.

Jutros je kandidat za predsjednika objasnio što mu je bilo, a nije propustio nikomentirati ponašanje protukandidatkinje.

– Došao sam sinoć na televizijsku debatu teško prehlađen i pod temperaturom, ali ni u jednom trenutku nije mi palo na pamet staviti svoje blage zdravstvene probleme ispred prava građana da vide i čuju što kandidati za predsjednika Republike imaju za reći. Umoriti se od jedne debate pred hrvatskim građanima čije povjerenje tražiš, što to znači? Ako nisi sposoban dva sata razgovarati o temama koje muče Hrvatsku, nisi sposoban ni voditi Hrvatsku. Osim, ako razlozi i motivi za traženje prekida nisu nešto drugo – napisao je Milanović na svom Facebooku.11 KOMENTARI

  1. Milanovic zaista je dobar, uspjesan, strucan i angaziran politicar, a Hrvatski treba zenska “Katarina Velika za Veliku Hrvatsku”.

    • A ja to ne mogu tvrditi, jer ne šmrčem skupa snjim, kao i ti, pa zato ti 100% vjerujem, samo neznam zašto si kontra njega, ako ste u šmrkanju kolege.

  2. Da je samo nos bio u pitanju….bezobrazne upadice, nije joj dao da niti jednu rečenicu završi…ma mene je bilo sram.Toliko bahatosti nismo još vidjeli od kad je bio premijer.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime