Miki Bratanić primio medalju Marko Polo za projekt Priča o konobi

Medalju Marko Polo dobio je i naš suradnik Miki Bratanić za "dugogodišnji kontinuirani doprinos u promicanju i očuvanju kulturne baštine i tradicionalnih obilježja hrvatskog turizma kroz projekt Priča o konobi"


U Hrvatskom novinarskom domu u Zagrebu jučer su u organizaciji svjetske međunarodne institucije Fédération Internationale des Journalistes et Ecrivains du Tourisme dodjeljene nagrade Marko Polo za postignuća u promociji Hrvatske kao svjetske turističke destinacije.


Medalju Marko Polo dobio je i naš suradnik Miki Bratanić za “dugogodišnji kontinuirani doprinos u promicanju i očuvanju kulturne baštine i tradicionalnih obilježja hrvatskog turizma kroz projekt Priča o konobi”.

Nagrada mu je uručena pred brojnim domaćim i inozemnim turstičkim novinarima i djelatnicima i članovima predsjedništva međunarodne organizacije FIJET koja okuplja novinare i pisce sa područja turizma.

U svom kratkom obraćanju i zahvali za primljenu nagradu Bratanić je među ostalim rekao; “Iznimno sam sretan zbog ovog priznanja i želim vjerovati da će upravo zahvaljujući  pomoći medija i institucija Priča o konobi zaista postati ono što već dugi niz godina želim; platforma za brendiranje i promoviranje destinacije Hrvatska, kroz prizmu naših običaja, tradicije i baštine.”

Za svoj rad na promociji Hrvatske kao turističke destinacije, medalje Marko Polo dobili su i Robert Knjaz, Lania Mindoljević, Andreia Buče, Danijela Drašat, Vjekoslav Madunić, Radmilo Bumbar.

Grand Prix Marko Polo dobio je Stefan Baci, a dobitnica statue Marko Polo ove godine je Radmila Kovačević, novinarka Večernjeg lista.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime