Međunarodni rally električnih vozila po prvi puta u Splitu, pogledajte program događanja

Više od 60 ekipa iz cijelog svijeta, svojim atraktivnim električnim vozilima okupit će se kako bi se čak osam dana vozili kroz Hrvatsku

I ove godine vozi se najljepši i najtiši rally na svijetu, četvrti po redu “Nikola Tesla EV Rally Croatia 2017”. Međunarodni rally električnih vozila po prvi puta u Splitu će gostovati u ponedjeljak 5. lipnja 2017.


Program događanja za Split 5. lipnja 2017.

15:15 – Dolazak u Dugopolje, Hotel Katarina – druženje na PR eventu za medije i posjetitelje

16:45 – Poljud – Speed race

18:30- 20:00 – izložena vozila moći će se razgledati na parkiralištu Lučke Kapetanije

Više od 60 ekipa iz cijelog svijeta, svojim atraktivnim električnim vozilima okupit će se kako bi se čak osam dana vozili kroz Hrvatsku. Rutom dugom 1300 km koja kroz predivne krajolike vodi preko 5 otoka i 6 nacionalnih parkova uz mnoštvo atrakcija, na ruti koja je i službena „Zelena električna magistrala”.

Poreč, Rovinj, Hum, Kringa, Beram, Vodnjan, Pula, Brijuni, Opatija, Senj, Krk, Cres, Lošinj, Pag, Paklenica, Zadar (Pozdrav Suncu i Morske orgulje), Šibenik, Krka, Vransko Jezero, Split, Imotski, Smiljan, Plitvička Jezera i Zagreb neke su od zaustavnih točaka ovogodišnjeg relija, a vlasnici vozila, sve odreda stranci uživat će u adrenalinskim utrkama na čak tri lokacije, Mali Lošinj, Split i Zagreb.


Jedinstveni premium turistički proizvod ne samo u Hrvatskoj nego na svijetu, s električnim jurilicama na kojem sudjeluju trenutno najbrži automobili na svijetu poput Tesla P100D modela, obići će ove godine neke od najatraktivnijih lokacija diljem Lijepe Naše.

Okupljena vozila predstavit će se Splićanima i gostima u ponedjeljak 5. lipnja, na nekolikolokacija u gradu, nakon čega reli nastavlja svoju rutu Hrvatskom prema Zagrebu.Pozivamo Vas da dođete, uvjerite se zašto su LA Times i mnogi svjetski mediji Nikola Tesla EV Rally proglasili najljepšim relijem ovakve vrste na svijetu, te razgledate najnaprednije električnih automobile današnjice.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0