MASOVNA TUČNJAVA U DALMACIJI Dogodio se totalni kaos, intervenirala policija

[VIDEO] Dogodio se incidentMasovna tučnjava dogodila se nakon utakmice RKHM Dubrovnik – MRK Sesvete koja je završila 30-36 za Sesvete, no nemili događaj nakon utakmice zasjenio je sama događanja na terenu. Nakon utakmice je došlo do tučnjave među članovima uprave i samim igračima kluba, ali i roditeljima!

Prema riječima kapetana Dubrovnika Mara Dabelića, jedna od čelnih osoba kluba napala je jednog roditelja rukometaša Dubrovnika, prenosi portal 24 sata.

– Nakon utakmice u kojoj se sedam, osam momaka bori za ovaj klub, ostavlja srce na terenu, mi gledamo ovakve scene. Ovakve prizore iza utakmice gdje alfa i omega kluba, predsjednikov sin, sve u ovome klubu, ide napasti čovjeka koji je samo nešto prigovorio i rekao. A njegovo konstantno vrijeđanje, svih ovih godina!? – rekao je Dabelić pa dodao:

– Pogledajte što su radili, tuču na terenu, skandal! Policija će doći, svi će doći. Ovo je bruka! Ovo je sramota dubrovačkog sporta! Što više reći? Momci koji se trude tu, koji godinu dana nisu plaću primili, koji ostavljaju srce, dušu i sve. Da neko ga vrijeđa i ovako se ponaša. Sramota! Institucije, Grad, policija, svi – proradite! Sramota! – rekao je Maro Dabelić.

Nakon svega intervenirala je i policija, javlja 24 sata.Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
5
Hagić
9
Hmmm
4
Plač
6
Grrr
7
Molim?
3Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime