Tenisač Marin Čilić sa suprugom Kristinom i sinčićem Baldom od početka pandemije boravi u obiteljskoj kući supruge u Cavtatu. ”Meni je ovo došlo u savršenom trenutku zbog sina koji je rođen krajem siječnja tako da sam praktički propustio samo dva tjedna njegovog života pa uživam u svakom trenutku i sigurno da mi je ovo najljepši dio mog života. Cjelokupan dan se svodi na Balda, ili uspavljivanje ili igra ili mijenjanje pelena, tako da mi on kroji cjelodnevni plan i program, a zadnjih par tjedana sam uspio i trenirati”, kazao je Čilić u ekskluzivnom razgovoru za Radio Dalmaciju.

Kako je otkrio, u mijenjanju pelena snalazi se izvrsno. ”Prvih par tjedana, iskreno, nisam bio baš top u tome, ali sada ga možda promijenim čak i brže od žene”, pohvalio se tenisač, a odgovorio je i na pitanje koliko ih često sinčić budi noću.

”On se probudi tri puta u noći, jednom samo prije jutarnjeg buđenja, ali supruga je ta koja se digne, nahrani ga, ostavi mene da spavam. Baldo je stvarno super beba, zaspe jako brzo. Ja sam više u jutarnjem programu s njim, tako da se žena i ja podijelimo koliko možemo i to su nam naravno slatke brige”, kazao je Čilić.

Prije nekoliko dana on i supruga proslavili su drugu godišnjicu braka, a tim povodom priredio joj je romantično iznenađenje. ”Napravio sam joj kolač od domaćih jagoda. Ispao je vrhunski. To je najmanje što sam mogao napraviti u ovim prilikama tijekom pandemije. Najbitnije je da smo zajedno i da uživamo i da nekako život ide u lijepom smjeru. Dobili smo sina, to je najljepši dar koji smo mogli zaželjeti”, otkrio je.

Mjere ograničavanja kretanja zbog koronavirusa poremetile su i planove za Baldovo krštenje. ”Još nismo napravili krštenje koje planiramo čim se situacija s koronom smiri. Krstitke će biti u Međugorju, da možemo napraviti lijepu feštu”, kazao je, dodajući da im je krštenje važno jer je vjera oduvijek važan dio njegovog života.

Iako je dosad zaradio gotovo 28 milijuna američkih dolara, proslavljeni tenisač ostao je vrlo skroman. Njegova zaklada, podsjetimo pomaže djeci i mladima u ostvarenju svojih snova.”Teško mi je hvaliti samog sebe, ali naučio sam kroz život, jednostavno od malih nogu, da novac i uspjeh ne dolaze preko noći. Prošao sam kroz sve teniske razine i znam kolika je žrtva potrebna da se ostvari nekakav uspjeh. Tako da sve cijenim i naravno pristupam svemu skromno. Tako sam naučio kroz život i vjerujem da ću tako i nastaviti”, poručio je.

Osvrnuo se i na odličan odnos s najboljim tenisačem svijeta, Novakom Đokovićem. ”Sjećam se kako me je podupirao tijekom problema koje sam imao 2013. s antidoping sustavom gdje su me baš jako loše tretirali. Novak je bio tu, stao uz mene i to pamtim kao njegovu nevjerojatnu gestu”, zaključio je Čilić.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime