Marijana iz ‘Big Brothera’ rodila je sina, otkrila je i kako se maleni zove!

Iako je posljednjih godina izbjegavala medije, pobjednica prvog regionalnog 'Big Brothera' 36-godišnja Marijana Kovačević ipak nije mogla sakriti rođenje drugog djeteta.


Krajem prošle godine rodila je sina, kojeg je, kako je potvrdila za RTL, nazvala Aleksandar. “Samo želim ići dalje, ništa sad ono, uopće nisam razmišljala, nisam ni svjesna”, komentirala je za RTL-ov Exkluziv.


I tako je njezina kćer iz prvog braka s pomorcem Ivanom Čvrljkom dobila mlađeg brata od kojeg se ne odvaja. Marijana je s bivšim suprugom, ako je suditi prema društvenim mrežama, ostala u dobrim odnosima. Međusobno se prate i lajkaju objave, a nakon deset godina izgleda da joj je oprostio prevaru pred kamerama s pet godina mlađim Nikolom Nemeševićem.

“Ja sam svjesna da sam ja, mislim mi, taj čin da je to napravilo veliku zbrku i povridilo dosta ljudi”, dodala je.

Činilo se kako je fatalna ljubav prebrodila osude i svađe te su se Nemeš i Marijana vjenčali 2016., no već sljedeće godine su se rastali. Nakon toga pisalo se o njezinim vezama pa čak i o braku kojeg je demantirala. Kako bi izbjegla daljnja razvlačenja povukla se iz medija.

 

 Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
2Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime