Manifestacija “Zdravlje je moj đir” u Splitu

Manifestacija se organizira po četvrti put u gradu Splitu u nedjelju, 21. svibnja, uoči Dana zaštite prirode u Republici Hrvatskoj

Županijska liga protiv raka – Split i udruga Dea Dia dance studio organiziraju javnozdravstvenu manifestaciju “Zdravlje je moj đir”.


Manifestacija se organizira po četvrti put u gradu Splitu u nedjelju, 21. svibnja, uoči Dana zaštite prirode u Republici Hrvatskoj.

Namjera je da i naš grad sudjeluje, zajedno s drugim svjetskim gradovima i metropolama, u promociji i očuvanju zdravlja, kako pojedinca, društva tako i prirode.– poručuju organizatori.

Manifestacija će se održavati na tri lokacije u gradu Splitu: Zvončac, Sustipan i Plivački klub Jadran u vremenu od 9 do 19 sati. Program obuhvaća predavanja, radionice, treninge, ples i zabavu stručnjaka koji se bave očuvanjem zdravlja s aktivnim sudjelovanjem posjetitelja. Za posjetitelje je sve besplatno. U sklopu manifestacije biti će i izložbeni štandovi raznih proizvođača eko hrane, prirodne kozmetike, ručnih radova, odjeće, knjiga o zdravlju.

Cilj manifestacije je promocija i očuvanje zdravlja: zdrava prehrana, ples, tjelovježba, fitness, osobni razvoj, boravak u prirodi, očuvanje okoliša, ljepota, preventivni pregledi, pravilno disanje, zabava, smijeh i pjevanje.

Svečano otvaranje manifestacije će se održati na centralnoj lakaciji Zvončac (travnjak kod dječjeg igrališta) s početkom u 11 sati. Detaljan program možete pogledati na web stranici “Zdravlje je moj đir”.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0