Manekenka se pohvalila da je i ona primila cjepivo preko reda

Svoje cjepivo kontroverzna Talijanka primila je u Los Angelesu, a o svemu se otvoreno raspisala na društvenim mrežama. Pošto ne spada niti u jednu rizičnu skupinu navukla je bijes javnosti


Glazbenica i glumica Courtney Love (56) navukla je bijes javnosti nakon što se ispostavilo da se cijepila protiv korona virusa preko reda u Velikoj Britaniji, a isto je sada napravila i manekenka Elisabetta Canalis (42), koju showbiz mediji najbolje pamte po vezi s Georgeom Clooneyjem (59), piše 24 sata.


– Zahvalna sam ovoj zemlji što mi je dala priliku da se cijepim. Idućeg tjedna napokon ću moći zagrliti svoju majku, za koju bih voljela da je sada na mome mjestu – napisala je Canalis te otkrila kako sada napokon može planirati putovanje u rodnu Italiju.

Ona je  svoje cjepivo primila u Los Angelesu, a o svemu se otvoreno raspisala na društvenim mrežama. Pošto ne spada niti u jednu rizičnu skupinu, a godinama je daleko od dobne granice onih koji se u SAD-u trenutačno cijepe, većinu njezinih pratitelja zanimalo je i kako joj je to pošlo za rukom.

Kontroverzna manekenka nakon bijesnih komentara s kojima se suočila na Instagramu napisala je kako se njezin pilates studio nalazi u istoj poslovnoj zgradi kao i određene zdravstvene djelatnosti te da su zbog toga svi djelatnici primili cjepivo, no javnost nije pridobila ovim opravdanjem.

 

View this post on Instagram

 A post shared by Elisabetta Canalis (@littlecrumb_) 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime