Makarska Connexion je festival na koji morate doći bar danas!!!

Od srijede do nedjelje Grad Makarska domaćin je najboljim hrvatskim, ali i nekim od najboljih svjetskih Craft pivovara, te vrhunskim kuharskim zvijezdama koje sparuju vrhunska piva s vrhunski pripremljenom hranom

Sudeći po prvom danu, Makarska Connexion festival jedno je od velikih osvježenja u predsezonskoj ponudi, i događaj koji ni u kojem slučaju nije pametno propustiti – sjajan događaj koji će, ako je suditi po prvom danu, ovdje ostati i slijedećih godina!


Direktorica TZ Hloverka Novak Srzić bila je u pravu kada je procijenila da Makarskoj nedostaje ovakvih, drugačijih događaja. Uz pivo, a bilo ga je doista puno – deset domaćih uz još cijeli niz stranih pivovara, tu je bila i doista vrhunska glazba. Domaće snage Ischariotzky, te standardno vrhunski Black Coffee i Linda Evans stvorili su čarobnu atmosferu u prekrasnom parku koji se može prometnuti u vrlo kvalitetnu lokaciju za razna događanja u Makarskoj.

Festival je privukao toliko Makarana i njihovih gostiju da se park napunio vrlo rano, i ostao pun sve do kiše koja je posjetitelje potjerala pod krovove kafića na rivi, gdje se provod nastavio dugo u noć.

Vjetar je odlučio da masterchef Mate Janković ne stupi za pult za kuhanje jučer već će to učiniti danas, tako da nas glavni kulinarski užitci tek očekuju! Danas je naime glavni kulinarski dan festivalskog događanja: Mate Janković trebao bi nastupiti u 17 sati, a od 18 će mu se na pozornici pridružiti još dvojica vrhunskih chefova Ante Ojdanić i Rene Bakalović, koji nam spremaju iznenađenja kao što su burger od hobotnice i kobasice spravljene sa pale aleom Varionice i porterom Zmajske pivovare. Čeka nas i nekoliko pivskih premijera – npr. nova IPA bjelovarske pivovare Zeppelin ili pak hoppy lager Profesor, s moćnih 7,3 posto alkohola zagrebačke pivovare Medvedgrad.

Za glazbeni dio brinu se Zoran Predin i Lačni Franz uz podršku domaćih snaga Čuvari svirala i Bojan Dizdarević Trio – oni koji su bili jučer sigurno će doći i danas, a svi koji nisu stigli jučer, danas je vaš dan za posjet Makarska Connexion festivalu!!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime