Nakon što je gradonačelnik Andro Krstulović Opara povukao svoje prijedloge zaključaka, uslijedila je pauza u kojoj su se predstavnici klubova vijećnika splitskog Gradskog vijeća konzultirali te su donijeli zajedničke zprijedloge zaključaka.

Predožena su tri zaključka.

Prvi je da vijećnici primaju se k znanju izvješća dr. Perneka, dr. Tikvića, Milana Ervaja, Ivana Melvana, Vlade Topića, prof. Borisa Hrašovca te izvješće o poduzetim mjerama Nenada Ružića.

Drugim zaključkom gradonačenik se zadužuje da se do sljedeće (22.) sjednice provedu odluke iz njegove nadloženost te predloži Graskom vijeću konkretan prijedog odluke sa finacijsim ujtecajem na proračun Grada Splita, a vezano za sredstva koja su potrebna za nastavak sanacije Marjana.

Trećim predloženim zaključkom graradonačelnik se zadužuje da u suradnji sa stručnim službama analizira potrebnu za restrukturiranja JU Park šume Marjan. Rok za ovo je 31.12.2019.

Zaključci su prihvaćeni jednoglasno, čime je u 17 sati završena 20. sjednica splitskog Gradskog vijeća. Slijedi 21. sjednica…Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime