Luketa prebačen u šibensku bolnicu: Zbog ozljede glave još ne može pričati s policijom

Boris Luketa (59) osumnjičen za trostruko ubojstvo supružnika Keranović i Ivana Bajića koje je počinio prije mjesec dana, prevezen je danas u pratnji policije iz KBC-a Split u šibensku Opću bolnicu, te je trenutno smješten na Odjelu kirurgije gdje ga čuva policija

Boris Luketa je u šibensku Opću bolnicu prebačen nakon oporavka od ozljeda uzrokovanih pokušajem suicida tijekom opsade policije u Brodarici u noći 27. travnja iza počinjenog zločina.


Cijela strana glave mu je ‘oduzeta’ te nije sposoban govoriti i zbog toga ga policija još nije mogla ispitati na okolnosti trostrukog ubojstva u Brodarici, odnosno, pokušaja ubojstva Kemala Keranovića zbog velikog novčanog duga.

ŠibenikIn doznaje kako je  Luketa u komunikaciji s policijom i medicinskim osobljem sve razumije ali ne može odgovoriti jer mu je zbog ozljeda oduzeta sposobnost govora.

U šibenskoj policiji za potvrdili su da je Luketa prebačen u šibensku bolnicu s obzirom da mu je zdravstveno stanje povoljnije, te da ga i dalje čuvaju zbog okolnosti povezanih sa teškim kaznenim djelom za koje ga sumnjiče.

Policija ga još uvijek nije ispitala, a kada će ga moći ispitati i na koji će način pritom komunicirati s njim još uvijek nije poznato.

Podsjetimo, Boris Luketa osumnjičen je za trostruko ubojstvo supružnika Milke (70) i Hakije (74) Keranovića te Ivana Bajića (65), odnosno za pokušaj ubojstva Kemala Keranovića (51), krajem travnja na Brodarici, a motiv je bio novčani dug koji potječe iz 2013. godine, kada je Kemal Keramović od Lukete posudio određeni iznos novca, s pravom osumnjičenog za trostruko ubojstvo na povrat tada dogovorenog iznosa.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0