Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić dao je jučer veliki intervju za El Partizado de COPE.

Govorio je između ostalog o ostanku u Realu, trenerima s kojima je radio u klubu i odnosu s Garethom Baleom.

Modrić je za Radio COPE pričao iz kampa hrvatske nogometne reprezentacije u St. Gallenu gdje sutra nastupa u prijateljskoj utakmici protiv Švicarske. Osim o nogometnim temama, govorio je i o skromnim počecima, djedovoj pogibiji tijekom ratnih godina i prognaništvu u Zadru.

Modrić nema loše uspomene na trenutke u prognaništvu

“Bio sam jako vezan za svog djeda. Bili su to jako teški trenuci za mene kada je djed ubijen. Bio sam malen i još nisam razumio puno stvari. Nisam razumio zašto se to sve događa. Otišli smo ga tražiti, ali nismo znali da se nikada neće vratiti. Nadam se da je odozgo vidio sve što smo napravili”, kazao je Modrić koji je nakon tog događaja s obitelji bio primoran otići u Zadar.

“Živjeli smo u hotelskoj sobi od 20 metara kvadratnih. Bilo nas je četvero. Imao sam šest godina i bio sam s roditeljima i mlađom sestrom. Nemam loše uspomene na te trenutke. Ispred hotela je bio trg na kojemu smo igrali nogomet. Bombe su često padale, vjerujem i 100 metara od nas. Morali smo trčati u sklonište prije no što bismo se vratili igrati. Nisam plakao, ali sam znao da se nešto loše događa. Bio sam prestrašen jer uvijek očekujete najgore, ali onda se vratite igri”, zaključio je Modrić, prenosi Index.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime