Iz drugoligaša NK Croatia Zmijavci su potvrdili dva slučaja zaraze koronavirusom kod igrača te je utakmica s Osijekom II odgođena za 23. rujan 2020. godine.

– U ovome trenutku nemamo obaveznu samoizolaciju za igrače, no zbog mjera predostrožnosti obustavljeni su treninzi do petka 28. kolovoza. U navedeni petak će se nastaviti treninzi za sve zdrave igrače (oni koji u tom trenutku nemaju temperaturu 48 sati). Zdravstveno stanje igrača će se svakodnevno pratiti, a po potrebi će se provoditi i testiranja na COVID-19. Sve aktivnosti se usklađuju sa glavnim epidemiologom dr. Joškom Marasom.

Trenutačno imamo dva pozitivna slučaja. Jedan kod igrača koji zbog drugih zdravstvenih razloga nije dolazio u klub od 14.08., pa kao takav nije izvor zaraze za bilo koga u klubu, a za drugog igrača su utvrđeni blagi simptomi i odluka epidemiologa je da samo on ide u izolaciju.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitete igrača. Hvala na razumijevanju – objavili su iz Kluba.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime