Brodsko-posavski Stožer civilne zaštite u utorak je izvijestio o tri nova slučaja zaraze koronavirusom, a lokalni portali navode i slučaj slavonskobrodske srednje škole u kojoj je navodno zbog zaraze među profesorima, deset razreda prešlo na online nastavu.

Na medijske upite o toj temi Stožer se pozvao na preporuku pravobraniteljice za djecu poručivši kako više u javnost ne daju informacije niti o razredima niti o odgojno-obrazovnim ustanovama u kojima se pojavi koronavirus, osim iznimno ako se radi o javno-zdravstvenom interesu.

U županiji su trenutno 22 osobe pozitivne na koronavirus, osam je u bolnici, od njih jedna je na respiratoru. Pod mjerom samoizolacije nalaze se ukupno 293 osobe.

U susjednoj Požeško-slavonskoj županiji Stožer civilne zaštite u ponedjeljak je izvijestio o četiri nova slučaja zaraze koronavirusom. U toj županiji trenutno je pozitivno 55 osoba od kojih je šest pod nadzorom liječnika u bolnici. Pod mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskoj županiji trenutno su 354 osobe.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime