LOŠE VIJESTI Šostar: “Nemam dobre vijesti za Zagreb, imamo 24 osobe pozitivne na koronavirus”

"Još 50 testova se odrađuje"

Ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, Zvonimir Šostar potvorio je za RTL kako je u 18:30 sati dobio rezultate te da je u Zagrebu još 24 osobe zaraženo koronavirusom i još 50 testova se odrađuje. Podsjetimo, raniji podaci danas govorili su o brojci od 11 zaraženih.


Od novih 24 zaraženih, 20 je u psihijatrijskoj bolnici Sveti Ivan koja je postala novo žarište. Od toga je 16 pacijenata i 4 djelatnika.

“Do danas u 18:30… Nažalost, nemam dobre vijesti za Zagreb, imamo 24 pozitivnih i još 50 testova se odrađuje. Od tih 24, imamo danas ukupno 16 pozitivnih pacijenata u bolnici Sv. Ivan, četiri njihova djelatnika i jednu kolegicu imamo u KBC Sestara milosrdnica. Tako da, nisu dobre vijesti, ali što je tu je, naši epidemiolozi vrijedno rade sve kontakte. Moram pohvaliti ravnatelja bolnice Sv. Ivan. Oni su izvršili briseve ukupno 65 ljudi u bolnici, od toga 39 pacijenata, 26 djelatnika i nažalost, četiri djelatnika je pozitivno. I 16 pacijenata”, rekao je Šostar za RTL.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime