“LOŠA CIRKULACIJA, VANI 35” Stranac u Dalmaciji nije ni sanjao da će “gorjeti” na društvenim mrežama. Svi pričaju o jednom detalju

Fotograf ima "oko sokolovo"...

Jedan strani turist u Zadru vjerojatno nije ni slutio da će postati pravi hit na hrvatskim društvenim mrežama. Naime, fotografija na kojoj se nalazi muškarac koji čeka na pješačkom prijelazu, popularnoj zebri, u samo nekoliko sati prikupila je preko 5 tisuća lajkova.


Tome je najviše zaslužan modni detalj spomenutog muškarca. Naime, njegove prugaste čarape u cijelosti su se “kamuflirale” u zebru.

“Zadar. Stopija se sa zebrom”, stoji u opisu fotografije objavljene na satiričkoj Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

Komentara nije manjkalo:

“Ja i moje visoke čarape”,

“Loša cirkulacija, vani 35”,


“Komandos starog kova”,

“Pravi kameleon”,“Komunalni redar. Kamuflira se”, samo su neki od komentara.

Moja reakcija na članak je...
Vau
60
Haha
376
Hagić
13
Hmmm
5
Plač
10
Grrr
12
Molim?
12

2 KOMENTARI

  1. Hlače BI MOGLE BITI ukradene. ŠAL, sivi, JE UKRADEN. LJEVORUK. Moju su MAJKU OKRADALI, PA I stan okradali, moguće JE, riječ je o istoj ekipi, valja pogledati n akojem je mjestu kupio kapu. z, i sl. Sliči PO OPHOĐENJU NA ljevorukog, novohg stanara moje ulice. TAJ ISTI strepi, ali je uvijek spreman. Na škljocaj. VERIGA. TO MU JE UMJETNIČKO IME, TJ OSOBE KOJOJ NALIČI BUDUĆI NOGE BRIJE ILI IMA TETOVAŽU KOJA MOŽE REĆI O NJEMU VIŠE NEGO LI SLIKANI ŽELI.

  2. VERIGA, TAJ ČIJI NADIMAK SPOMINJEM, NOSIO JE UKRADEN ŠAL PRIJE NEGO LI SE UVUKAO U STAN MV U ŠIMIĆEVOJ U SPLTU I POČEO I PRIJETITI TE NAKON ŠTO SE DOBRANO RASKOMOTIO I UPITATI SAMOZADOVOLJNO: JE LI MU MAMICA DOBRO I JE LI JOŠ NA NOGE? UKRADEN SIVI ŠAL, A NOGE KRIJE POPUT ZMIJE. UKRADENE BI MOGLE BITI I HLAČE, AKAPA JE ISKOOPIRANA. KUPLJENA JE KOD ČOVJEKA KOJI JE POZNAT TOJ SKUPINI, INVALID JHE I NE SUMNJAM KAKO BI I ON MOGAO BITI U OPASNOSTI. ŠESTO ČULO JE ŠESTO ČULO.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime